Monday, March 26, 2007

yeni bir cocugunz doguyor,
lutfen bunu engelleyın daha ana rahmine dusmedi ama dusmek uzere,yeni kultur bakanınızı..cok yeni veya ben yeni televizyondan duydum veya spor bakanınızı(mehmet
aliyılmaz da tedbir alsın ,ona ne veya nasıol alacagını ben soyleyemiyorum,o kendi cozsun)
kultur bakanımız uykucunun herhalde uykuları kacmıstır.en azından secimlere kadar uyuyamıyacagı gercektir.(o pek takmaz zatenuyuyor).
vet hulya avsar. ya kultur yada sporo bakanı olmak ıstiyormus ,kendi soyledı,ve gariptirki,benim teniscim gurur duydugum İPEK SENOGLU nun yanında ve TED kulubunde.
kınıyorum,uzuluyorum olmamalı sanatın ne oldugunu ve kulturun ne oldugunu anlayamayan futbolcu tanju nun kız (Oo zaman duldu galiba) arkadası,kaya ciligiroglunun sayın eski esi ve
magazin dunyamızın vazgecilmez kisisi yeni kultur veya spor bakanımız olacak,.
ben turkiyede yasamak istiyorum,sokları ve sacmalıkları duymadan gayet medeni ve siyaseti meze yapmayanların yasadıgı bir ulkede.

Monday, March 12, 2007

kızımın blogu okudum,1971 veya 1972 dondum 'dark side ofthe mond' benim icin vaz gecilmez ve o tarihte yurt dısında hıc bir organızasyon sun mucadaleye katılmak isteyen biri ve ne olacagını olomayan biri,bu bendim.
sene 2007 iki canlarımdan biri ıngılterede biri almanyada ve ben cok mesudum ,cok mutluyum arada kızım kaprisse yapsa(belkide haklı sıkıntılı)ama bu sıkıntılar biz insanlar icin,hayat eger kendin icin yasamazsan cok zor,ama yasarsan cok kolay,eger sana bu kolaylıkları daha once saglamıslarsa.bir dusunun,her seyı sen cozmussun ve keyfie varmıssın ,varmı kısa omurde bundan baska,keyf onur,gurur hepinizi seviyorum.

Monday, March 5, 2007

uzuntüm ve sevincim


once uzuntumu soyleyeyim yasım 63 blog yarattım arada yazıyorum şkimse coment yazmıyor neyse sevincim ilk defa resim yayınlayacagım tabii ki mehmeti yardımı ile haydi hayırlısı